TV INSPEKTION

Har du problemer med din kloak, så hjælper TV inspektion dig med at finde frem til årsagen.

Brug også TV inspektion til en forebyggende undersøgelse af kloakrør med henblik på sanering eller en mere generel vurdering af rørenes tilstand.

TV inspektion foregår ved, at et specialkamera føres ned i kloakrøret. Kameraet filmer indersiden af røret, mens professionelle kloakarbejdere følger med på skærmen oppe i gadeniveau. Inspektion af rørene kan også ske i siderør, hvilket er en større udfordring.

Når skaden er fundet, bliver der taget et billede, så du får den nødvendige dokumentation til eventuelt forsikringsselskab eller offentlig myndighed.

TV inspektion med dokumentation

Ved TV inspektion vil der blive lavet en gennemgang af kloaker. På baggrund af rapporten beslutter du, hvad du gerne vil have gjort.

TV inspektion sikrer dig mod fejlagtig og unødvendig opgravning af rør samt mod ufuldstændig reparation. Det er både dyrt og unødvendigt at spare på analysen af problemet. Med TV inspektion får du det mest komplette grundlag for din beslutning om reparation.

En tilstandsrapport om kloaksystemets tilstand bruges ofte i forbindelse med ejendomshandler. Det er en sikring for, at køber ikke ender med en stor og uventet ekstra regning. Få en grundig tilstandsrapport med TV inspektion.

Få et uforpligtende tilbud på TV inspektion. Udfyld formularen forneden og du bliver kontaktet senest næste hverdag.

Værd at læse

ARTIKEL: Kloak-klausul reddede ungt par ved hushandel