Hummer-med-ThomasKassevogn

LEDIGE STILLINGER

Bliv en del af et kompetent team og et anerkendt brand

Hos Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS har vi en bred vifte af kompetencer, som vi har anskaffet igennem kompetente medarbejdere og 35 års udvikling. Alle vores medarbejdere er faguddannede, opdaterede via efteruddannelser og meget serviceorienterede i forhold til kunderne. Som ansat hos Warburg VVS & Kloak Ekspres – Bedre Bad Brøndby får du gode arbejdsforhold såsom udviklingsmuligheder og et socialt arbejdsmiljø.

Lige nu søger vi:

VVS-montører med solide kompetencer indenfor VVS-området

Uopfordrede stillinger

Vi har masser af arbejdsopgaver der venter - og vi kan næsten altid bruge flere gode medarbejdere som kan medvirke til den fortsatte og løbende udvikling af vores firma.

Vi tager derfor meget gerne imod din uopfordrede ansøgning. Vi leder ofte efter medarbejdere indenfor; VVS-, tømrer-, murer-, kloak- og malerfaget. Husk at skrive ”Uopfordret ansøgning” i emnefeltet. Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

HUSK: Enhver ansøgning behandles fortroligt – og vi gemmer den i vores emnebank i ca. 1 år. Så kan vi ikke tilbyde dig job her og nu, så kan det være at vi kontakter dig på et senere tidspunkt.

IMG 6219