ANLÆGSARBEJDE

Vi tilbyder alle slags pools til haven

Med Freedom Pools som leverandør tilbyder vi de fleste løsninger til haven. Vi leverer alt fra familie- og børnevenlige pools til helt unikke løsninger i alle slags størrelser. Med kundens ønske i højsædet kan vi garantere at det du går og drømmer om til haven, kan blive en realitet.

Specialbygget pools til dine behov

Hvis du ønsker en pool til haven som er lidt flottere end naboens, kan vi hos Warburg VVS & Kloak Ekspres skræddersy pools lige efter dine behov. Ved hjælp af vores avancerede og tekniske ekspertise kan alt fra forsvindende kanter og specialbyggede sæder til flotte trin og trapper hurtigt lade sig gøre.

Skal poolen passe til resten af boligen?

Hvis du ønsker et specielt udseende til din pool, kan vi ved hjælp materiale og diverse farveløsninger tilpasse din pool efter resten af boligens arkitektur. Skal poolen derimod skabe en kontrast til haven, kan vi også sagtens klare dette.

Hvis du ønsker en specialbygget eller helt specifik pool ud fra Freedom Pools flotte udvalg, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 30 22 24 29. Vi er altid klar til at svare på spørgsmål, give gode råd og ikke mindst på at give et godt tilbud.

Læs mere omkring emner relateret til poolen her: