Badeværelsesløsninger - vi laver det hele 

Overvejer du at få nyt badeværelse eller renovere dit eksisterende? Warburg VVS - Bedre Bad Brøndby har mange års erfaring med badeværelser - både de helt store løsninger og de små. Vi skaber individuelle løsninger så du får lige netop det badeværelse du går og drømmer om. Vi har specialiseret os i at kombinere dine ønsker og behov med vores ekspertise og erfaring. På den måde giver vi vores kunder mere end de forventer og skaber ekstra stor glæde i dagligdagen ved den badløsning, som udføres. Bedre Bad Brøndby har flere års erfaring med komplette løsninger til dit badeværelse. Derfor kan du være helt tryg når du indgår samarbejde med Warburg VVS - en del af Bedre Bad kæden.

Større komfort og funktionalitet

Vi skaber dit funktionelle og lækre badeværelse med vores store erfaring i gennemtænkte løsninger. Opgaverne spænder vidt: Fra installation af en enkelt vandhane over installation af komplette varme- og ventilationsanlæg til totalløsninger af byggeprojekter. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Det handler om større komfort og bedre funktionalitet i hverdagen for dig. Det praktiske og funktionelle badeværelse er i dagens Danmark virkeligt vigtigt og det har vi stor fokus på hos Bedre Bad i Brøndby. Warburg VVS er specialister i at tage kunden med på rejsen i forhold til det nye badeværelse og den komplette badeværelsesløsning.

Totalløsninger - din tryghed

Totalløsninger skabt af Warburg VVS - Bedre Bad Brøndby gør vejen til et nyt badeværelse let og trygt for dig. Du har en kontaktperson som sikrer, at det aftalte arbejde bliver ført ud i livet. Vi styrer hele processen med alle de håndværkere, som skal til for at dit badeværelse står klar som aftalt og til tiden. Derfor kan du som kunde egentlig bare læne dig tilbage og nyde at dit nye badeværelse bliver opført af Bedre Bad Brøndby - Warburg VVS. 

Badtjek

Start med et gratis badtjek. Ved booking at et badtjek kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder, for eksempel:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Ring allerede i dag på tlf.: 30 22 24 29