Book en håndværker

Her kan du booke en håndværker til at håndtere din opgave.

Vi er glade for at kunne meddele, at vi hos Warburg VVS & Kloak Ekspres nu kan tilbyde endnu mere omfattende tjenester til vores kunder. Udover vores VVS- og kloakservice har vi nu også murer- og tømrerarbejde in-house, hvilket betyder, at vi kan tilbyde en komplet løsning til vores kunder.

Vi er især glade for at kunne servicere ejer-, andels- og boligforeninger, hvor vi nu kan tilbyde en komplet pakke af serviceydelser, der inkluderer alt fra VVS-arbejde og kloakservice til murer- og tømrerarbejde.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder denne forbedrede service, og vi er overbeviste om, at vores omfattende ekspertise vil sikre, at vi altid kan levere de bedste resultater til vores kunder.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores udvidede tjenester, og hvordan vi kan hjælpe dig med dine VVS-, kloak-, murer- og tømrerbehov.

Bestil pålidelig og kompetent håndværker

Du kan være sikker på at blive mødt af en kompetent og venlige håndværker, når du benytter dig af Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS. Alle vores medarbejdere er faglærte og autoriserede, så du trygt kan stole på det arbejde, vi udfører for dig. Vi har både VVS'er murer, maler, tømrer og elektriker tilknyttet virksomheden, så vi både kan håndtere de små og store opgaver.

Disse opgaver kan vores håndværkere udføre

Både nye og gamle boliger kan indeholde skader og slidte dele, som bør udskiftes for at undgå varmespild og vandskader. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med en optimal udnyttelse af alle dine installationer. Ligeledes tilbyder vi serviceaftaler på dine installationer som er med til at forlænge levetiden og optimere driften.

Drømmer du om et nyt badeværelse, køkken eller bryggers kan vi også være behjælpelige med alt fra inspiration til udførelse af entreprisen.

Vi kan hjælpe dig med alt indenfor:

  • Murer-, maler- og tømrerarbejde
  • Almindelige serviceopgaver og -aftaler
  • Sanitetsudskiftning
  • Etablering af vvs-installationer (vand, varme, rør, afløb mm.)
  • Renovering af bad, køkken og bryggers
  • Rådgivning og montering af armaturer
  • Rådgivning og montering af miljøvenlige energiløsninger (solceller, jordvarme mm.)
  • Ejendoms- og skadeservice
  • Pool- og spaløsninger

Book håndværker her

Book håndværker via nedenstående formular. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 30 22 24 29.