Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Gratis energiberegning til boligejere

Optimer dit hjem med vores gratis energiberegning. Ved at indtaste informationer om dit hus – som areal, opvarmningsform, og årligt energiforbrug – får du indblik i dit nuværende energimærke. Denne indsigt er afgørende for at forstå, hvor og hvordan du kan forbedre dit hjems energieffektivitet. Vores værktøj er et første skridt i retningen mod at reducere dine energiudgifter og forøge din boligs værdi gennem målrettede energiforbedringer. Begynd at udforske dine muligheder for en mere energieffektiv bolig i dag.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Energiberegning af hus

Lav en energiberegning og se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus! Energimærkning spiller en stadig større rolle ved bolighandel.

Du kan beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Energirådgivning baseret på beregening

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og -renovering. Vi kalder det et Energitjek – og her giver vores energivejleder dig et overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Din beregning starter her!

m2
close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.