Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Varmepumper

Spar penge på den nye varmeløsning til boligen hos Bedre Energi Brøndby – Warburg VVS.

Bestil energi- og pengebesparende varmepumpe – inkl. levering og montering:

Viessmann Varmepumpe

 • Det energivenlige valg
 • Tilgængelig i 6 størrelse
 • Et af markedets laveste lydniveauer
 • Varmepumpe 6 KW
 • Energimærke A++

Pris inkl. levering og montering

Kontakt os for individuel løsning og tilbud

Metro Therm
Varmepumpe

 • Energieffektiv luft-vand varmepumpe.
 • Et af markedets laveste lydniveauer
 • Effektiv ned til -25 grader C.
 • Ideel til radiator og gulvvarme.
 • Brugervenligt display.

Pris inkl. levering og montering

Kontakt os for individuel løsning og tilbud

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Med en varmepumpe kan du spare energi og penge

Lige nu er varmepumper en af de bedste varmekilder – specielt hvis du udskifter et gas- eller oliefyr. Med en varmepumpe fra Warburg VVS kan du både reducere energiregningen og CO2-udslippet. Desuden kan du i nogle tilfælde få tilskud og investeringen bliver dermed endnu bedre.

Uagtet hvilken løsning du vælger, så kan vores VE-godkendte installatører være behjælpelige med beregning og overblik over hvilke løsninger der vil være de bedste til dine behov.

Opnå store besparelser når du skifter fra oliefyr

Både økonomisk og miljømæssigt kan det ikke svarer sig at bibeholde et oliefyr. Ved at skifte oliefyret ud med en billigere og grønnere løsning gør du både klimaet og din pengepung en tjeneste. Det kunne for eksempel være en topmoderne varmepumpe fra Warburg VVS. Ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk er der store besparelser at hente på din energiregning og samtidig kan du reducere CO2-udslippet. Klik ind her og læs om de mange gode råd Energistyrelsen kommer med. Kontakt os og hør om dine muligheder for at opnå store besparelser.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Investeringen i en varmepumpe er hurtig tjent ind

Investere du i en moderne varmepumpe fra Warburg VVS kan du godt forvente, at den er hurtig tjent ind igen – og i fremadrettet vil give dig årlige besparelser. Der er nemlig store, årlige besparelser at hente på varmeregningen hvis din nuværende varmekilde er el, naturgas eller olie og du skifter til en moderne varmepumpe.

Fordele ved at investere i en varmepumpe:

 • Driftsikker, opdateret og støjsvag løsning
 • Forbedret og stabilt indeklima
 • Lavere CO2-udslip og dermed bedre klimasamvittighed
 • Minimal vedligeholdelse
 • Øger boligens værdi og gør boligen mere attraktiv ift. fremtidig salg

Har vi fanget din opmærksomhed og er du interesseret i at energioptimere dit hjem, så tag kontakt til os her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Få rådgivning af en VE-godkendt installatør

En VE-godkendt installatør har papir på, at vedkommende kan installere vedvarende energianlæg i høj kvalitet. Det er din garanti for, at dit anlæg bliver installeret korrekt!

Hos Warburg VVS er vi VE-godkendte, så du kan uden bekymringer få en professionel fagmand til korrekt, at installere dit nye energianlæg. Når du investere i en varmepumpe fra Bedre Energi Amager, får du som forbruger en samlet løsning som indebærer, varmepumpe, levering, montering af en VE-godkendt installatør. Derudover bliver anlægget også testet og efter installationen rydder vi op efter os selv. Med andre ord får du en komplet løsning uden uforudselige omkostninger – og så med garanti for både løsning og installation. Find vores store udvalg af varmepumper her.

Vi finder den bedste varmeløsning til dine behov

Er du i tvivl om hvilken varmeløsning som passer til dine behov, så tag kontakt til os her. Vi tilgodeser dine behov og finder den helt rette løsning hvad end om det måtte være en varmepumpe, jordvarme eller en helt tredje løsning. Vores certificerede energivejledere er på forkant med de mest moderne og effektive varmeløsninger på markedet og kan hjælpe dig med, træffe det rigtige valg.

Hør mere om varmepumpeløsninger

Har du et ønske om, at høre mere om vores varmepumpeløsninger skal du endelige bare tage kontakt til os. Hos Warburg VVS står vi altid rådighed med både rådgivning, installation og montering af varmepumper. Vi udfører varmepumpeopgaver for både privatforbrugeren og erhvervskunden i og omkring Brøndby. Det er helt gratis at kontakte os og får et uforpligtende tilbud.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.