Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Professionelle VVS løsninger af badeværelser & køkkener

Vi stiller større og større krav til vores forskellige rum i boligen. Foruden at være funktionelt har de fleste af os også et ønske om, at vores badeværelse og køkken skal have et flot design. Hos Warburg VVS har vi mange års erfaring i både modernisering og reparation af badeværelse og køkken, og bistår gerne med hjælp og vejledning til dit projekt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Badeværelses opgaver

Indenfor badeværelse udfører vi følgende opgaver:

  • Faldstammer
  • Sanitet (tilslutning eller udskiftning)
  • Armaturer og batterier
  • Toiletinstallation
  • Gulvafløb
  • Brus, kar eller spa

Er du på jagt efter et nyt lækkert og funktionelt badeværelse, eller skal det gamle shines op? Vi står altid klar med kyndig vejledning og et godt tilbud. Vi kender nemlig til vigtigheden af et velfungerende badeværelse. Ønsker du den helt store wellness oplevelse i en ellers travl hverdag, så har vi mange års erfaring med unikke spaløsninger, som helt sikkert kan give dig et afbræk fra hverdagens stress.

Quooker Fusion Round

Køkken – Warburg VVS leverer og monterer

Køkken – Warburg VVS leverer og monterer alt fra den støjsvage emhætte til det strømsparende køleskab

Køkkenet skal være smukt og funktionelt. Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer om elegance, komfort og effektivitet.

Vi samarbejder med de førende producenter, så du får et bredt udvalg af stilarter, størrelser, materialer og farver. Kvalitet er et nøgleord for os. Det gælder i det arbejde, vi laver, i de produkter, vi leverer, og i dialogen med kunden.

Vælger du os som din leverandør til dit nye drømmekøkken, så er vi med dig i processen fra start til slut. Vi installerer og montere og smutter ikke før, at du som kunde, står midt i dit nye drømmekøkken.

Læs mere i undermenuerne om de enkelte produkter og kontakt os for et fordelagtigt tilbud. Sammen kan vi skabe et køkken, hvor du kan kokkerere til alle fem kokkehuer.​

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Gør-det-selv eller hjælp fra faglært?

Det er vigtigt, at alle dine installationer bliver udført af en fagperson. I tilfælde af vandskade eller andre uheldige situationer dækker din forsikring som oftest ikke, hvis du selv har lavet installationerne. Derfor anbefaler vi, at du kontakter en autoriseret VVS’er og elinstallatør, hvis du skal have lavet ændringer på dit badeværelse eller i dit køkken.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.