Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Book en håndværker

Her kan du – nedenfor – booke en håndværker direkte til at håndtere din opgave.

Vi er glade for at kunne meddele, at vi hos Warburg VVS & Kloak Ekspres nu kan tilbyde endnu mere omfattende tjenester til vores kunder. Udover vores VVS- og kloakservice har vi nu også murer- og tømrerarbejde in-house, hvilket betyder, at vi kan tilbyde en komplet løsning til vores kunder.

Vi er især glade for at kunne servicere ejer-, andels- og boligforeninger, hvor vi nu kan tilbyde en komplet pakke af serviceydelser, der inkluderer alt fra VVS-arbejde og kloakservice til murer- og tømrerarbejde.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder denne forbedrede service, og vi er overbeviste om, at vores omfattende ekspertise vil sikre, at vi altid kan levere de bedste resultater til vores kunder.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores udvidede tjenester, og hvordan vi kan hjælpe dig med dine VVS-, kloak-, murer- og tømrerbehov.

Book en håndværker direkte

Her kan du booke tid direkte, når det passer dig. Du vælger blandt de ledige tider og beskriver det du ønsker, vi skal lave. Din ønskede tid vil vi gøre alt for at efterleve, dog vil der kunne være enkelte tilfælde, hvor det ikke kan lade sig gøre f.eks. pga. levering af komponentet el.lign. Er det tilfældet ringer vi til dig og aftaler nærmere. Er tiden helt i orden, vil du modtaget en bekræftelse på vores aftale.

Tiderne ligger i 2 intervaller: kl. 8-12 og kl. 12-16, indenfor hvilke vi kommer.

Du kan tidligst booke en tid online om 3 hverdage. Kan du ikke lige finde den tid, som passer dig, så ring til os på 30 22 24 29, så finder vi en tid der passer dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Bestil pålidelig og kompetent håndværker

Du kan være sikker på at blive mødt af en kompetent og venlige håndværker, når du benytter dig af Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS. Alle vores medarbejdere er faglærte og autoriserede, så du trygt kan stole på det arbejde, vi udfører for dig. Vi har både VVS’er murer, maler, tømrer og elektriker tilknyttet virksomheden, så vi både kan håndtere de små og store opgaver.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Disse opgaver kan vores håndværkere udføre

Både nye og gamle boliger kan indeholde skader og slidte dele, som bør udskiftes for at undgå varmespild og vandskader. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med en optimal udnyttelse af alle dine installationer. Ligeledes tilbyder vi serviceaftaler på dine installationer som er med til at forlænge levetiden og optimere driften.

Drømmer du om et nyt badeværelse, køkken eller bryggers kan vi også være behjælpelige med alt fra inspiration til udførelse af entreprisen.

Vi kan hjælpe dig med alt indenfor:

 • Murer-, maler- og tømrerarbejde
 • Almindelige serviceopgaver og -aftaler
 • Sanitetsudskiftning
 • Etablering af vvs-installationer (vand, varme, rør, afløb mm.)
 • Renovering af bad, køkken og bryggers
 • Rådgivning og montering af armaturer
 • Rådgivning og montering af miljøvenlige energiløsninger (solceller, jordvarme mm.)
 • Ejendoms- og skadeservice
 • Pool- og spaløsninger
Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Book håndværker her

Book håndværker via nedenstående formular. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 30 22 24 29.

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.