BWT blødgøringsanlæg installation

Der er kalk i det vand, du bruger til hverdag. Men kalk betyder ekstra rengøring, højere forbrugsomkostninger og slid på boligens installationer. Du kan dog slippe for alt besværet og unødvendige omkostninger, hvis du installerer et BWT blødgøringsanlæg, der effektivt fjerner kalken fra vandet.

Opnå et kalkfrit hjem med BWT blødgøringsanlæg – inkl. levering og montering:

Fra Kr. 16.995,-

AQA Basic aqadial fra Bedre Bad - Bedre Energi i Brøndby

BWT AQA Basic

 • Blødgøringsanlæg
 • Inkl. 2 x 8 kg sanitabs desinficerende
  salt til blødgøringsanlæg
 • 2 års garanti på produkt og installation
 • Til gns. familie – op til fire personer

Bestil BWT AQA Basic
inkl. levering og montering:
Kr. 17.990,-

Bestil BWT AQA Basic Bedre Bad - Bedre Energi i Brøndby

AqA Life aqadial fra Bedre Bad - Bedre Energi i Brøndby

BWT AQA Life

 • Blødgøringsanlæg med vandalarm
 • Inkl. 2 x 8 kg sanitabs desinficerende
  salt til blødgøringsanlæg
 • 2 års garanti på produkt og installation
 • Til større familie med højere vandforbrug

Bestil BWT AQA Life
inkl. levering og montering:
Kr. 26.600,-

BWT AQA Life Bedre Bad - Bedre Energi i Brøndby

Et blødgøringsanlæg sparer dig tid og kræfter

Når du har installeret et blødgøringsanlæg sparer du både tid og kræfter – i og med at du ikke længere behøves at afkalke og rengøre. Badeværelser er ofte de mest tidskrævende at afkalke, da man skal bekæmpe kalkaflejringer på både fliser og i kummer og meget mere. Når du har installeret et blødgøringsanlæg vil du opleve at dine spejle, vandhaner og blandingsbatterier holder sig flotte og blanke – helt uden brug af eddike eller kalkfjerner.

Sæt pris på dit bad, hår og vasketøj

Du vil også kunne se og mærke en forskel i badet. Din bruser kalker ikke længere til og derfor bevarer jævnt og behagelig douche. I nogle tilfælde kan du helt spare shampoo og balsam væk, da dit hår bliver vasket blødt og skinnende i det kalkfrie vand. Det samme gælder for dit vasketøj, der med kalkfrit vand bliver blødt og behageligt helt uden skyllemiddel.

Længere levetid på vaskemaskinen

Dine hårde hvidevarer vil også have gavn af kalkfrit vand. Dette gælder både kaffemaskinen, elkogekedlen, vaskemaskinen og opvaskemaskinen. Når dine husholdningsinstallationer er fri for kalk vil de have længere levetid og faktisk også have et lavere energiforbrug. Det lavere energiforbrug kommer af at maskinernes varmelegemer bliver fri for belægning af tykke kalklag.

Installation af afkalkningsanlæg uden merpris

Som du jo kan læse dig frem til er der mange fordele ved et blødgøringsanlæg. Alle fordelene vi har listet er dem som du kan opnå med et BWT blødgøringsanlæg. Det fylder ikke meget og afkalker vandet i hele huset uden at støje og uden brug af megen energi. Tal med Bedre Bad – Bedre Energi i Brøndby – vi kan installere et blødgøringsanlæg hjemme hos dig. Vi leverer en komplet løsning, hvor du ikke får uventede ekstraregninger for arbejdstid eller materialer til monteringen. Så ved du fra starten, hvad udgiften er. Det synes vi er mest fair. Vores pris er inklusive levering og montering – og vi rydder op efter arbejdet, når vi er færdige.

 

BWT Blødgøringsanlæg app styret Bedre Bad - Bedre Energi i Brøndby

BWT PERLA

 • App-styret blødgøringsanlæg
 • Inkl. 2 x 10 kg PERLA tabs desinficerende salt til blødgøringsanlæg
 • 2 års garanti på produkt og installation
 • PERLA Home App
 • Til den travle familie med større vandforbrug.

Bestil BWT Perla
inkl. levering og montering:
Kr. 37.600,-

Bestil BWT Perla installation

 

 

 

 

 

 

Rent arbejde – tryg løsning

Vi sørger for rent arbejde, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør. Læs mere om Trygge løsninger her.

Formular til bestilling af BWT blødgøringsanlæg

Vælg det ønskede BWT blødgøringsanlæg og så hører du fra os snarest muligt. Vælg mellem BWT AQA Basic, BWT AQA Life og BWT Perla inklusiv installation uden merpris.

{loadposition bwt-formular}

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.