Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Start Dit Badeværelsesprojekt med et Gratis Badtjek

Hos Warburg VVS – Bedre Bad i Brøndby, er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking at et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder du har for at optimere på dit badeværelse – både energioptimering, men måske også andre typer af optimeringsmuligheder som for eksempel ny kloakering eller anden vvs opgave. Det kan lyde uoverskueligt og unødvendigt for kunden at der skal ske alle de her ting på badeværelset, men for os fagfolk giver det god mening hvis hele badeværelset skal fremstå perfekt og fungere optimalt efterfølgende.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Book et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

  Den bedst mulige kyndige sparing omkring nyt badeværelse

  Med et gratis badtjek fra Warburg VVS i Brøndby, som er en del af Bedre Bad kæden, sikrer dig at du får den bedst mulige kyndige sparing omkring nyt badeværelse. Vi går i dybden med processen helt fra start og samtaler med dig som kunde omkring de mulige optimeringsforslag, indretningstips til badeværelset og den praktiske del med arbejdsfordelingen. Din lokale Bedre Bad – Warburg VVS varetager hele processen og rydder op efter os selv så vi kun efterlader et lækkert nyt badeværelse som tog sine rødder i vores gratis badtjek.

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering
  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.