Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - erhvervskøkken

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Totalentrepriser

Vi har erfaringen og kompetencerne til at lede dit byggeprojekt

Står du overfor en stor ombygning af badeværelset, en renovering af facaden eller ønsker du hjælp til en hovedentreprise? Vi har stor erfaring med byggeteknisk rådgivning samt professionelt at udføre og koordinere store byggeprojekter. Du får tilknyttet en fast kontaktperson under hele forløbet, som står for kontakten med alle partnerne.

Vi har overblikket for dig, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - håndvaske, armaturer og toiletter til erhverv

Med Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS er du garanteret:

  • Erfaren rådgivning, planlægning og beslutningsgrundlag
  • Overblik i sagsforløbet
  • Ingen overraskelser
  • Tid og pris i faste rammer
  • Entydig placering af ansvar
  • Kvalitet i det udførte arbejde

Gennem mere end 40 års erfaring har vi opbygget kompetencer til at administrere et byggeprojekt med høj kvalitet. Vi har i virksomheden stor ekspertise inden for VVS, kloak, maler-, murer- og tømrerarbejde. Hertil har vi et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere indenfor alle andre fagområder af et større byggeprojekt.

Vi sætter en ære i at levere god kvalitet og god service – hver gang. Dagligt kører vi ud fra Brøndby og står for entrepriser, VVS, kloak, tømrer-, murer- og maleropgaver på hele Sjælland.  Vi kommer naturligvis gerne forbi for at drøfte med dig, hvad vi kan tilbyde i forhold til dit byggeprojekt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

En kontaktperson sikre god kvalitet gennem hele forløbet

Som nævnt ovenfor, så får du tilkoblet en fast kontaktperson, når du vælger Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS som din samarbejdspartner. Det gør vi for at kunne sikre et stort fokus på projektet og samtidig levere et arbejde som er udført i høj kvalitet. Den faste kontaktperson håndterer hele processen fra start til slut, hvilket øger servicen for dig. Vi koordinerer alt for dig, så du aldrig behøver at snakke med andre end os om din total entreprise. Vi tager kontakten til diverse håndværkere og leverandører, hvilket gør processen let og gnidningsfri for dig som kunde. Det eneste du skal gøre, er at vise os hvordan du gerne vil have det og herefter sørger vi for at udføre alt arbejdet.

Vi har gennem mange år opbygget et godt samarbejde med en bred vifte af lokale og dygtige håndværkere og firmaer, der sikre os at vi kan levere samme gode service hver gang. På denne måde kan vi tilbyde private såvel som virksomheder den bedste service når de vælger os som totalleverandør. Vores store netværk af leverandører og håndværkere sikre at vi kan levere den bedste kvalitet, gode materialer og medarbejdere der kan deres kram. Derudover er vi en del af den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad – Bedre Energi, som betyder at vi har al den nyeste viden og teknologi til rådighed. Vores medlemskab sikre at vi altid er opdaterede på vores fagområde og i stand til at levere et produkt som lever op til dine forventninger.

Kontakt os for at høre om mulighederne

Vil du gerne gøre mere om dine muligheder for totalentreprise projekter? Så ring endelig til os! Vi står klar til at svare på de spørgsmål du måtte have og give gode råd og vejledning til projektet. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.