Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Varmeanlæg

Warburg VVS & Kloak Ekspres er specialiseret i varmeteknik. Vi har 40 års erfaring med installationer og servicering af varmeanlæg, og vi holder os altid opdateret omkring nye teknikker og tendenser. Vi udfører varmeinstallationer i etage- og erhvervsejendomme samt i almindelige hustande.

Målet for os er, at installationer og vedligeholdelse bliver udført korrekt, og er i overensstemmelse med gældende regler og lovgivning. Det betyder, at du med os som partner er garanteret at arbejdet bliver udført korrekt.

I dialog med dig finder vi en løsning, som passer dine ønsker og behov, og som er en god og stabil løsning, som vi kan stå inde for.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

 

Fordelene ved nye varmeteknikker:

  • Mindre vedligeholdelse med et nyt og opdateret anlæg
  • Mere effektivitet som giver en større besparelse
  • Bedre indeklima
  • Boligværdien bliver forøget

Det er ikke altid nødvendigt at skifte et helt varmesystem ud. Vi tilbyder også en grundig gennemgang og servicering af dine anlæg, hvilket både kan optimere driften og forlænge levetiden.

Vi tilbyder både løbende service, professionel varmestyring, levering og opsætning af nye varmeinstallationer, og du kan altid regne med, at vi tilbyder den mest optimale løsning ud fra arbejdsopgaven.

Vi samarbejder med landets førende leverandører af kedler og anlæg, som sikrer at du får en professionel løsning og det bedst mulige resultat.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.