Bedre Bad - Bedre Energi kloak, rottesikring

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Din Kloak-ekspert

Målsætningen for os er at fremstå som en kvalitetsbevidst kloakmester virksomhed, der udfører traditionelt kloak arbejde.

Vi laver forsikringsskader, løser kloakrotte problemer, skaber tørre kældre, ombygninger, og meget meget andet. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Gennem mange års erfaring med kloakarbejder kender vi alle fagets hjørner, så vi ved, at vi kan løse dit problem.

Bedre Bad - Bedre Energi kloak, rottesikring

Akut kloakproblem, eller en større ombygning

Hvad end du står med et akut kloakproblem, eller du planlægger en større ombygning – så står vi hos Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS klar til at hjælpe dig.

Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig , effektiv og informativ udførelse af den givne opgave.

En autoriseret kloakmester er en virksomhed, som af Sikkerhedsstyrelsen har fået autorisation til at udføre afløbsinstallationer og afløbsanlæg i jorden.

Ud over det, der i almindelig tale kaldes “kloak”, hører også andre arbejdsområder til under den autoriserede kloakmestervirksomhed. Det drejer sig fx om udførelse af anlæg til rensning af spildevand (nedsivningsanlæg) og samletanke.

Afløbsinstallationer skal udføres af en autoriseret vvs-installatør, hvis der er tale om arbejde over jorden, det vil sige over terrendæk.

Bedre Bad - Bedre Energi kloak, rottesikring

Alt fra VVS-arbejde og kloakservice til murer- og tømrerarbejde

Vi er glade for at kunne meddele, at vi hos Warburg VVS & Kloak Ekspres nu kan tilbyde endnu mere omfattende tjenester til vores kunder. Udover vores VVS- og kloakservice har vi nu også murer- og tømrerarbejde in-house, hvilket betyder, at vi kan tilbyde en komplet løsning til vores kunder.

Vi er især glade for at kunne servicere ejer-, andels- og boligforeninger, hvor vi nu kan tilbyde en komplet pakke af serviceydelser, der inkluderer alt fra VVS-arbejde og kloakservice til murer- og tømrerarbejde.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder denne forbedrede service, og vi er overbeviste om, at vores omfattende ekspertise vil sikre, at vi altid kan levere de bedste resultater til vores kunder.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores udvidede tjenester, og hvordan vi kan hjælpe dig med dine VVS-, kloak-, murer- og tømrerbehov.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.