Bedre Bad - Bedre Energi kloak, rottesikring

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Kloak anlægsarbejde

Bøvl med kloaken?

For os findes der inden kloakopgave som er for stor eller lille. Vi rykker altid ud til enhver opgave.

Vi star desuden klar til at dele af vores ekspertise, så hvis du mangler vejledning skal du blot kontakte os på tlf. 30 22 24 29. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på dit næste kloakprojekt – uanset om det gælder nyetablering eller renovering af dit nuværende kloaksystem.

Bedre Bad - Bedre Energi kloak, rottesikring

Kloakarbejde med kunden i højsædet

Vi bestræber os på at levere den allerhøjeste kvalitet samtidgit med at sparre med dig som kunde. Vi sørger for at holde os opdatering på den nyeste viden inden for kloakfaget og sparrer desuden med vores kollegaer i faget igennem kurser og uddannelse. Hos Warburg VVS & Kloak Ekspres er du sikret den bedste kloakløsning med højt serviceniveau.

Bedre Bad - Bedre Energi kloak, rottesikring

Vores faglighed

Hos Warburg VVS & Kloak Ekspress er vi kvalificerede til at foretage TV inspektion og rottesikring.

Med over 40 års erfaring med at bore, grave og planere har vi samlet en stor viden, når det gælder funktionelle og æstetiske anlægsopgaver. Vi har alle nødvendige maskiner lige ved hånden, så vi er i stand til at klare større opgaver selv med kort leveringstid.

Har du brug for vores ekspertise til byggepladsetablering og byggepladsvedligehold, så kan vi også klare det. Vi hjælper selv større entreprenører med dette på deres egne byggepladser. Kontakt os på tlf. 30 22 24 29 for et uforpligtende tilbud på din opgave.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.