Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade i kælder

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Højvandslukker

Sikrer din kælder ved skybrud

Du kender det helt sikkert, når du bor i Danmark. Skybrud og regn i ekstreme mængder. Oversvømmelser af kloaker og kældere. Vand her der og alle vegne. Hos Warburg VVS & Kloak Ekspres kan vi desværre ikke påvirke vejret, men vi har løsningen som kan sikre din kælder for uønskede vand.

Ved installation af højvandslukker i din kælder sikrer du at vandet kun løber ud af kloakken. Højvandslukken består af to klapper, som kun lader vandet løbe en vej i kloakken. Dermed får du ikke vand i kælderen når det ekstreme vejr rammer.

Bedre Bad - Bedre Energi - vandskade i væg

Nyttig viden

Hvis du gentagende gange har haft problemer med vand i kælderen, kan disse informationer være nyttige:

  • Etablering af et omfangsdræn vil holde vand fra at trænge igennem kældervæggene og ind i kælderen.
  • En pumpebrønd er også en meget effektiv løsning. Den opsamler vand fra afløb eller toilet og pumper det, ved hjælp af en elektronisk pumpe, videre til det kommunale kloaknet. Pumpebrønden kan indeholde store mængder vand.
  • Sikring med højvandslukker og deslige belønnes ofte af forsikringselskaberne, som giver dig rabatter i dine forsikringer. Se rabat hos Tryg forsikring.
Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Få et uforpligtende tilbud

Så er du træt af oversvømmelser i kælderen, eller vil du sikre dit nye byggeprojekt, så du ikke skal have problemer med vandet i fremtiden – så er en højvandslukker helt sikkert en løsning for dig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. Vi kommer gerne forbi din ejendom og giver en vurdering, før tilbuddet udarbejdes. Vi tager også gerne en uforpligtende snak over telefonen.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.