Bedre Bad - Bedre Energi kloak, rottesikring

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Rottesikring

Er du plaget af rotter?

Vi tilbyder rottebekæmpelse for både private og erhverv. Bekæmpelse af rotter skal og må kun udføres af professionelle der er udannet til formålet. Derfor er du i gode hænder hos Warburg VVS & Kloak Ekspres. Kontakt vores veluddannede personale omkring uddrivelse af rotter på loftet, i kloakken eller andre steder i hjemmet. Vi er klar til at hjælpe.

Bedre Bad - Bedre Energi kloak, rottesikring

Rotten er et alvorligt skadedyr

Rottebestanden og rotteanmeldelserne i Danmark er de seneste par år vokset eksplosivt, og rotten kan forårsage mange skader. Den er altædende og gnaver sipelthen i alting, så længe det er blødere end jern. Det er altså ikke kun sundhedsfaktoren der er i spil mere, men også de materielle skader kan løbe op i mange tusinde kroner. Kontakt derfor Warburg VVS som er ekspert i rottesikring.

Rotten er et alvorligt skadedyr, der laver store skader på bygninger og materialer, desuden er den smittebærer af en række dødelige sygdomme såsom salmonella og weils syge. Vi fjerner alle dine rotteproblemer hurtigt og professionelt.

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud om fast service så ring til os på tlf.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.