SKADESERVICE

Vi står klar 24 timer i døgnet til at hjælpe dig

Skaden sker når du mindst venter det. Derfor står vi hos Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS altid klar, 24 timer i døgnet, til at hjælpe når uheldet er ude.

Vi ved, hvor vigtigt det er at få den helt rigtige skadeservice fra start til slut, så du ikke kommer til at få problemer med følgeskader efter hærværk, vand- og brandskader el.lign.

Skulle det ske, at uheldet er ude. Så frygt ikke - hjælpen er nær. Vores servicevogne står altid klar til at rykke ud, og er veludstyrede med professionelt værktøj. Alle vores medarbejdere er faglærte, så du er sikret en god rådgivning, service og kvalitet i det arbejde vi udfører for dig.

Ring til os på tlf.: 30 22 24 29

Vi udlejer både affugter og det mobile gasfyr Pure Heat

Er skaden sket, så har vi udstyret til at hjælpe dig på rette spor. Vi udlejer både affugter eller det mobile gasfyr Pure Heat.

Pure Heat er et mobilt gasfyr, som er nemt og fleksibelt at stille op og montere. Pure Heat leverer både varme og varmt vand, og kan derfor erstatte et fyr, som har været udsat for skade. Det betyder, at skadelidte kan undgå genhusning, og forsikringsselskabet kan spare tid og penge.

Vi leverer, monterer og servicerer Pure Heat, som kan lejes på daglig basis. Du kan læse meget mere om Pure Heat her.

pureheat2Pure-Heat