SOLCELLER

Hvad er solceller?

Nu tænker du måske - Hvad skal jeg med et solcelleanlæg i et land, hvis sommervejr er lige så ustabilt som en Bambi på glatis? MEN faktisk så egner det danske vejr sig perfekt til et solcelleanlæg. Ved at omsætte lysstråling direkte til elektricitet, kan man udnytte solenergien selv på en regnvejrsdag. Det ligger selvfølgelig i navnet, at "sol"-celleanlægget præstere optimal under en blå og skyfri himmel, men selv på de grå dage, så vil anlægget stadig producere energi til din bolig.

Solcelleanlægget fremstiller sin egen strøm og på den måde kan du spare penge på elregningen samtidig med at du skåner miljøet.

En solcelle er helt præcist en halvleder som omsætter lys direkte til elektricitet ved hjælp af den fotoelektriske effekt. Fremstillingsomkostningerne er faldet som gør det endnu billigere end tidligere og derved mere relevant at overveje til sine ejendomme.

Hvordan bliver det opsat?

Hos Bedre bad - Bedre energi Brøndby er vi eksperter i opsætningen af solcelleanlæg, både store som små. I fællesskab med dig som kunde vurdere vi, hvilken løsning som vil være optimal hos dig alt efter ejendommens behov og muligheder.

Når den optimale løsning er fundet, så kommer vi og sætter alt op. Solceller bliver opsat i moduler, af en eller flere af vores professionelle medarbejdere - som efterfølgende vil sætte dig ind i, hvordan dit nye solcelleanlæg fungere.

Kort fortalt:

  • Det er CO2-neutralt og dermed miljøvenligt
  • Det er en driftsikker energikilde
  • Det kræver minimalt vedligeholdelse
  • Det nedsætter de månedlige eludgifter