Energivejledning

– Din garanti for professionel energirådgivning

Certificeret EnergivejlederBjarne Jespersen - Bedre Energi i Skive, er din lokale specialist, når det drejer sig om professionel energivejledning. Med et medlemskab i Bedre Energi og som Certificerede Energivejledere, kan vi garantere rådgivning, der er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig fuldstændig uafhængige af energiselskaberne, hvilket gør at vi kan rådgive dig om præcis den energiform, der matcher dit behov bedst.

Hvis du er i tvivl om din boligs energimæssige status, kan du booke et Energitjek hos. Læs mere om det her

 

Vi tilbyder en helhedsvurdering og en totalløsning

Med os som samarbejdspartenere, kan du være sikker på at du altid får en helhedsorienteret vurdering, hvor vi medtager hele din bolig i vores gennemgang. Ud fra dette, kan vi tilbyde en totalløsning, som du kan skræddersy som det passer dig.

Hvis du beslutter dig for at omsætte dine energitanker til handling, står vi selvfølgelig klar til at tage hånd om det samlede projekt. Hos Bjarne Jespersen - Bedre Energi, er vi nemlig med hele vejen. På den måde, sikrer vi at projektet kommer sikkert i havn, og bliver udført i høj kvalitet og til den aftalte tid.

Kontakt BGJ VVS APS v/ Bjarne Jespersen allerede i dag på 20 90 52 25 for en uforpligtende snak

 

Læs også om: