Warburg VVS & Kloak Ekspres

Vi er en veletableret virksomhed, der har mere end 40 års erfaring med boligrenovering og ejendomsservice. Vores medarbejdere er faglærte og autoriserede, så du er sikret en god service og kvalitet, i det arbejde vi udfører for dig. Vi har en bred vifte af kompetencer og stor erfaring med servicering, renovering, driftsoptimering samt projektering. Du kan med fordel altid kontakte os, vi står klar til at hjælpe både med rådgivning, planlægning og udførelse af opgaver. Vi er autoriseret VVS- kloak- og el-installatør, og vi kan derfor tilbyde dig hjælp igennem hele processen – så du kan bruge tiden på dét, der betyder noget for dig.

Udover vores VVS- og kloakservice har vi nu også murer- og tømrerarbejde in-house, hvilket betyder, at vi kan tilbyde en komplet løsning til vores kunder, der inkluderer alt fra VVS-arbejde og kloakservice til murer- og tømrerarbejde.

Vi tilbyder hjælp til:

Ønsker du et godt tilbud eller har du spørgsmål vores ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 22 24 29.

 

Christina Warburg

Direktør
Bedre Bad partner

 

Tlf. 30 65 22 77

 

IMG 6179

Lad os ringe dig op

  Navn

  Email

  Telefon


   

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.