Kloak ANLÆGSARBEJDE

Bøvl med kloaken?

For os findes der inden kloakopgave som er for stor eller lille. Vi rykker altid ud til enhver opgave.

Vi star desuden klar til at dele af vores ekspertise, så hvis du mangler vejledning skal du blot kontakte os på tlf. 30 22 24 29. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på dit næste kloakprojekt - uanset om det gælder nyetablering eller renovering af dit nuværende kloaksystem.

Kloakarbejde med kunden i højsædet

Vi bestræber os på at levere den allerhøjeste kvalitet samtidgit med at sparre med dig som kunde. Vi sørger for at holde os opdatering på den nyeste viden inden for kloakfaget og sparrer desuden med vores kollegaer i faget igennem kurser og uddannelse. Hos Warburg VVS & Kloak Ekspres er du sikret den bedste kloakløsning med højt serviceniveau.

Vores faglighed

Hos Warburg VVS & Kloak Ekspress er vi kvalificerede til at foretage TV inspektion og rottesikring.

Med over 40 års erfaring med at bore, grave og planere har vi samlet en stor viden, når det gælder funktionelle og æstetiske anlægsopgaver. Vi har alle nødvendige maskiner lige ved hånden, så vi er i stand til at klare større opgaver selv med kort leveringstid.

Har du brug for vores ekspertise til byggepladsetablering og byggepladsvedligehold, så kan vi også klare det. Vi hjælper selv større entreprenører med dette på deres egne byggepladser. Kontakt os på tlf. 30 22 24 29 for et uforpligtende tilbud på din opgave.