TV inspektion af kloak

TV inspektion finder årsagen til problemer med din kloak

TV inspektion foregår ved, at et specialkamera føres ned i kloakrøret og filmer indersiden af røret, mens en autoriseret kloakmester følger med på skærmen oppe i gadeniveau. Inspektion af rørene kan også ske i siderør, hvilket er en større udfordring. TV inspektionen kan også bruges til en forebyggende undersøgelse af kloakrør med henblik på sanering eller en mere generel vurdering af rørenes tilstand.

Når skaden er fundet, bliver der taget et billede, så du får den nødvendige dokumentation til eventuelt forsikringsselskab eller offentlig myndighed.

TV-inspektion med dokumentation

Ved TV inspektion vil der blive lavet en gennemgang af kloak. På baggrund af rapporten beslutter du, hvad du gerne vil have gjort.

TV inspektion sikrer dig mod fejlagtig og unødvendig opgravning af rør samt ufuldstændig reparation. Det er både dyrt og unødvendigt at spare på en analyse af problemet. Med TV inspektion får du det mest komplette grundlag for din beslutning om reparation.

En tilstandsrapport om kloaksystemets tilstand bruges ofte i forbindelse med ejendomshandler. Det er en sikring for, at køber ikke ender med en stor og uventet ekstraregning. Bestil derfor en grundig tilstandsrapport med TV inspektion.

Få et uforpligtende tilbud på TV inspektion. Kontakt os på tlf. 30 22 24 29 eller beskriv opgaven i formularen nedenfor - så bliver du kontaktet senest næste hverdag.