Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Oliefyr

Små forbedringer, gode besparelser!

Pr. 1 januar 2016 – er det ikke længere tilladt at udskifte sit gamle oliefyr til et nyt, hvis der er alternative opvarmningsformer i dit område. Hvis du har et ældre oliefyr, bør du derfor overveje hvad der skal afløse det gamle anlæg – for eksempelvis fjernvarme eller naturgas.

Få dit oliefyr forbedret

Men hvis du ikke er klar til at vinke farvel til oliefyret, er der godt nyt – du kan nu få en moderne kondenseret oliekedel, som udnytter energien væsentligt mere effektivt end det gamle. Det betyder store besparelser!

Kontakt os for gode råd og vejledning, til hvordan dit oliefyr kan fungere bedst muligt på 30 65 22 77

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Her servicerer vi oliefyr

Vi servicerer oliefyr for private og erhvervskunder i Brøndby og omliggende byer, herunder Ishøj, Vallensbæk, og Glostrup. Vores team af erfarne teknikere står klar til at yde professionel service og vedligeholdelse, sikre optimal drift og forlænge dit oliefyrs levetid. Vi tilbyder også rådgivning om energieffektivitet og hjælper med overgangen til mere bæredygtige opvarmningsløsninger.

 

Læs om andre energiløsninger:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.