WARBURG VVS & KLOAK EKSPRES APS - BEDRE BAD – BEDRE ENERGI BRØNDBY

Brøndbytoften 3
2605 Brøndby
Tlf: 30 22 24 29

CVR: 38 74 36 78

Kontakt

Skriv til os:

 
 
 
 
 
 
 

Kontakt os

Bedre bad & Bedre Energi - Warburg VVS er din lokale VVS-ekspert. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for rådgivning. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, uanset om det handler en lille eller stor opgave. Det eneste det kræver er, at du sender en forespørgsel afsted, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Warburg VVS er en virksomhed med mange års erfaring i at løse et utal af forskellige opgaver. Det har givet os en masse erfaring i, at løse diverse VVS-opgaver for vores kunder. Det gælder selvfølgelig både indenfor erhverv og private. Du kan vælge at kontakte os ved udfyldning af nedenstående formular, hvorefter vi selvfølgelig vender tilbage med et svar så hurtigt som muligt. Du kan også kontakte os via telefon ved at ringe på tlf: 30 22 24 29. Det kan være du går og spekulere på, hvordan du får startet et nyt projekt eller måske kan du ikke finde det rigtige sanitetsprodukt til dit badeværelse. Uanset hvor omfattende opgaven er, kan du altid kontakte os for professionel rådgivning og hjælp.

Om Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS

 

Warburg VVS er en del af den landsdækkende vvs-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi. Samarbejdet med Bedre Bad kæden er med til at holde os opdateret på de nyeste teknologier og trends indenfor branchen. Denne viden anvender vi til at rådgive vores kunder bedst muligt omkring de forskellige løsninger og produkter vi tilbyder. Vi er en veletableret VVS-virksomhed, der har mere end 35 års erfaring i at levere kvalitetssikre boligrenoveringer og ejendomsservice. Vi tilbyder bl.a.:

  • Totalentrepriser
  • Ejendomsservice
  • Skadeservice
  • Serviceaftaler
  • VVS- og Kloakarbejde
  • Murer-, maler- og tømrerarbejde
  • Grøn Energi
  • Innovative spa & pool løsninge

Vi er en autoriseret VVS-installatør. Derfor kan du altid være sikker på, at vores arbejde bliver udført i topkvalitet, og selvfølgelig lever op til retningslinjerne for branchens officielle kvalitetskontrol. Vi har i dag 30 professionelle medarbejdere, og vi tilbyder en bred vifte af løsninger til både private husejere og erhvervskunder. Vi har kontorer fordelt omkring Storkøbenhavn. Derudover har vi også i samarbejde med Bedre Bad kæden et stort antal samarbejdspartnere i hele landet. Vi har et stort fokus på at levere miljøvenlige energiløsninger til vores kunder, da vi har fokus på miljøet. Det gør dog ikke, at vi hverken går på kompromis med kvaliteten eller vores kunders behov.