POOL

Opfyld drømmen om en pool eller spabad

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Brøndby er leverandører af Freedom pools som I over 40 år har designet og fremstillet pools og spabade af bedste kvalitet. De er en af de mest brugte pool leverandører i blandt andet Australien og er blevet det grundet deres høje kvalitet.

Der er 25 forskellige designs at vælge imellem, så der er lidt for enhver smag.

Det er vigtigt for os, at vi giver dig den bedste rådgivning i valg af pool og hele vejen igennem projektet, så du får lige den pool, du drømmer om. Det er uanset, om det skal være en indendørs pool eller en udendørs pool. Vi står klar til at hjælpe dig med, hvilken type pool du skal vælge. 

Etablering af indendørs eller udendørs swimmingpool

En swimmingpool - eller en svømmepøl som den på dansk også kaldes og kendes som - kan være omdrejningspunkt for mange gode timer om året. Hvad enten det er en varm dansk sommer eller en mere våd en af slagsen, kan du bruge din swimmingpool igen og igen. Er der noget bedre end at hoppe i pølen en varm sommerdag og blive dejligt nedkølet? Eller måske tage en hurtig dukkert i det kolde gys i haven en kold vinterdag?

Hos Warburg VVS støtter vi helt og holdent op omkring pool i baghaven eller indendørs poolområder, og vi ved, hvordan det laves for dig. På de følgende sider kan du læse mere om tanker og inspiration til ny pool i haven eller indenfor. Du kan både lære mere om udgravning af poolsanlægsarbejde og brolægning.

Få gode råd til størrelsen på din nye pool her.

Kontakt os for pris på pool

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på pool eller har spørgsmål til hvad en komplet løsning koster? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 22 24 29 eller beskrive din opgave i formularen nedenfor - så vender vi tilbage næste hverdag. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til, at hjælpe dig med dit aktuelle problem og svare på alle spørgsmål vedrørende pools. Vi løser alle opgaver uanset størrelsen.