Bedre Bad - Bedre Energi anlægsarbejde, belægning, rennovation 9

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Brolægning

Det rigtige valg af materiale

De tre primære materialer, der bruges til belægning er træ, fliser og sten. Med hensyn til holdbarhed og sikkerhed er det vigtigt at vælge et materiale, der ikke bliver for glat når det bliver vådt. Fliser og sten bør være lidt ru i overfladen, og træ skal jævnligt vedligeholdes, så der ikke dannes mos.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pool

Belægning til pool

Belægningen skal gå mindst en meter ud fra poolens kant, så man kan gå rundt om poolen. Med to-tre meters belægning i bredden bliver der plads til liggestole og havebord. Det er endvidere en god ide at anlægge en sti fra huset eller terrassen til swimmingpoolen. På den måde undgår man at slæbe græs og jord med sig. Alt dette kan vores dygtige brolæggere fortælle mere om når de kommer på besøg for at tale om arbejdet.

Med hensyn til vejr og vind er det bedst, at poolen befinder sig et stykke væk fra buske og træer, så blade og kviste ikke ender i vandet. Har man mulighed for at placere poolen, så pumpefilteret vender mod den retning, hvor vinden mest blæser fra, vil urenheder i vandet automatisk bevæge sig mod filteret. Endeligt er det oplagt at anlægge poolen på et solrigt sted i haven.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os for pris på brolægning af sti og terrasse

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på brolægning eller har spørgsmål til eksempelvis fliser til swimmingpool? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 22 24 29 eller beskrive din opgave i formularen nedenfor – så vender vi tilbage næste hverdag. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til, at hjælpe dig med dit aktuelle problem og svare på spørgsmål vedrørende brolægning. Husk at vi løser stort set alle opgaver uanset størrelsen.

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.