KOMPLETTE LØSNINGER til pool

Hvordan skal min pool se ud?

Ift. poolens form skal du naturligvis holde havens æstetik in mente, så poolens form og omgivelserne passer sammen. Det er også vigtigt, at du gør dig nogle tanker om poolens formål. Skal det f. eks være et legebassin, børnebassin, svømmebassin eller noget helt fjerde? Skal der være plads til terrasse ved siden af poolen? Ønsker du en unikt udformet pool (du har måske en drøm om at få en bjergløbsinspireret pool e.l.), kan det også sagtens lade sig gøre.

Det giver desuden højere vandkvalitet, hvis du vælger en pool der ikke har alt for mange skarpe hjørner, dvs. ovale og runde bassiner eller seks- og ottekantede bassiner. Det giver nemlig den bedste vandcirkulation. Bestræb også at få rigeligt med indløbsdyser – og helst i bunden af poolen.

Hvor stor og dyb skal min pool være?

Poolens størrelse afhænger naturligvis af havens størrelse, indretning og æstetik, men også af formålet med poolen. Hvis det er meningen, at du vil svømme langt i poolen, skal den være minimum 8-10 m lang – hvis din haves størrelse ikke tillader det, kan du få et modstrømsanlæg installeret. Hvis du skal have vippe installeret, springe på hovedet eller dykke, skal poolen også have 2 forskellige dybder og i så fald kan længden ikke være under 10 m.

Tit og ofte laver man pool i harmoniske forhold, dvs. 1:2, 2:2, 3:4 osv.

Kontakt os for pris på komplet pool-løsning

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på en komplet løsning til ny pool? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 22 24 29 eller beskrive dine behov i formularen nedenfor - så vender vi tilbage næste hverdag. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til, at hjælpe dig med dit aktuelle problem og svare på spørgsmål vedrørende vores totalløsning til ny pool. Vi løser alle opgaver uanset størrelsen.

Læs mere omkring pools her: