POOL UDGRAVNING

Drømmer du om en pool i haven til de varme sommerdage, hvor du kan køle ned og slappe af sammen med familien? Så har Warburg VVS-løsningen til dig. Når du skal have udgravet form til din pool, er det selvfølgelig vigtig, at du har en idé om hvad formålet er med poolen. Det findes mange forskellige løsninger til hvordan en pool kan udgraves. Det varierer alt efter om det skal være et legebassin, børnebassin, svømmebassin eller noget helt fjerde. Der er kun dig der sætter begrænsningerne. Vi står selvfølgelig altid klar med råd og den korrekte vejledning så vi får lavet den pool, der passer bedst til dine behov og ønsker. Vi rådgiver bl.a. omkring, hvilke former for udgravning du kan vælge imellem, da både form, længde og dybde spiller ind, når man installerer en ny pool.

Vi tilbyder mange forskellige udgravninger

Vi tilbyder stort set alle typer af pools. Du skal blot fortælle os dine drømme og formål med poolen, så finder vi i fællesskab frem til den helt rigtige løsning til dig. Det kan f.eks. være, at du går og drømmer om en pool, hvor du både kan svømme langt og slappe af. Dog skal det samtidig også være en pool, hvor der er plads til børn der kan lege. Det kan vi sørge for. Ved hjælp af forskellige udgravninger kan vi etablere en række sektioner i poolen.

Efter ønske kan vi installere et aflangt og dybt stykke hvor du kan træne og svømme. Som en tilføjelse dertil installerer vi en mindre og lavere sektion i poolen. Det ville give rig mulighed for at de mindre børn kan lege frit, uden at du skal bekymre dig.

Uanset om du ønsker en traditionel eller en specialdesignet pool, så klarer vi opgaven. Warburg VVS har nemlig mange års erfaring og ekspertise i alle former for udgravninger, både udendørs eller indendørs. Du kan kontakte vores professionelle vejledere, og i fællesskab finder vi frem til den bedste løsning for dig. Vi har maskinerne til udgravningen af din pool. Det betyder at vi kan minimere dine begrænsninger. Du kan i samarbejde med os både få en vejleder, der kan skitsere din pool og et hold af professionelle fagmænd, der kan bygge den. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring og har løst et utal af forskellige opgaver. De klarer alt fra traditionelle udgravninger til specialdesignede pools med bjergvandløb.

Kontakt os 

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål til en af vores ydelser. Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til, at hjælpe dig med dit aktuelle problem. Vi løser alle opgaver uanset størrelsen.

Læs mere omkring vores andre områder, der relaterer sig til pools: