Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Udgravning til pool i haven

Drømmer du om en pool til haven, hvor man på de varme sommerdage kan køle ned og slappe af sammen med familien? Så har Warburg VVS løsningen til dig.

Det første trin i processen er udgravning af sin pool i haven. Når du skal have udgravet form til din pool, er det selvfølgelig vigtig, at du har en idé om hvad formålet er med poolen. Det findes mange forskellige løsninger til hvordan en pool kan udgraves. Det varierer alt efter om det skal være et legebassin, børnebassin, en swimmingpool til haven. Der er kun dig der sætter begrænsningerne. Vi står selvfølgelig altid klar med råd og den korrekte vejledning så vi får lavet den pool, der passer bedst til dine behov og ønsker. Vi rådgiver bl.a. omkring, hvilke former for udgravning du kan vælge imellem, da både form, længde og dybde spiller ind, når man installerer en ny pool til nedgravning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pool

Pooludgravning efter dine ønsker og behov

Vi tilbyder stort set alle typer af pools. Du skal blot fortælle os dine drømme og formål med poolen, så finder vi i fællesskab frem til den helt rigtige løsning til dig. Det kan f.eks. være, at du går og drømmer om en pool, hvor du både kan svømme langt og slappe af. Dog skal det samtidig også være en pool, hvor der er plads til børn der kan lege. Det kan vi sørge for. Ved hjælp af forskellige udgravninger kan vi etablere en række sektioner i poolen.

Efter ønske kan vi installere et aflangt og dybt stykke hvor du kan træne og svømme. Som en tilføjelse dertil installerer vi en mindre og lavere sektion i poolen. Det ville give rig mulighed for at de mindre børn kan lege frit, uden at du skal bekymre dig.

Uanset om du ønsker en traditionel eller en specialdesignet pool, så klarer vi opgaven. Warburg VVS har nemlig mange års erfaring og ekspertise i alle former for udgravninger, både udendørs eller indendørs. Du kan kontakte vores professionelle vejledere, og i fællesskab finder vi frem til den bedste løsning for dig. Vi har maskinerne til udgravningen af din pool. Det betyder at vi kan minimere dine begrænsninger. Du kan i samarbejde med os både få en vejleder, der kan skitsere din pool og et hold af professionelle fagmænd, der kan bygge den. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring og har løst et utal af forskellige opgaver. De klarer alt fra traditionelle udgravninger til specialdesignede pools med bjergvandløb.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pool

Udgravning til pool priser

Få en pris på udgravning til pool ved at kontakte os. Din pris på pooludgravning afhænger i høj grad af størrelse og kompleksiteten af udgravningen. Få et uforpligtende tilbud ved at beskrive kravene til din ønskede pool størrelse i kontaktformularen nedenfor. Så vender vi tilbage snarest muligt med et prisestimat eller opfølgende spørgsmål hvis nødvendigt.

Hvis du er i tvivl om processen er lignende, så er du også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 30 22 24 29. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med dit aktuelle problem eller svare på spørgsmål vedrørende vores pool-løsninger.

Kontaktformular

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.