Sammen skaber vi Badeværelsesløsningen

Overvejer du at få nyt badeværelse eller renovere dit eksisterende? Vi har hos Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS mere end 40 års erfaring med badeværelser og bryggers - det gælder både de store badeværelsesprojekter og de kompakte badeværelser. Vi skaber individuelle løsninger, så du får lige netop det badeværelse du går og drømmer om. Vi har specialiseret os i at kombinere kundens ønsker og behov med vores ekspertise og erfaring. På denne måde kan vi tilbyde dig lidt mere end det, som du havde forventet og tilligemed får du lidt mere glæde i dagligdagen, når din nye badløsning tages i brug. Hos Bedre Bad Brøndby har vi flere års erfaring med komplette løsninger til dit badeværelse. Derfor kan du være helt tryg når du indgår samarbejde med Warburg VVS, som er en del af Bedre Bad kæden.

Bestil Gratis Badtjek og få uforpligtende sparring

Hvis du står overfor at skulle til at bygge nyt badeværelse eller renovere det gamle, så er det blot at bestille et gratis badtjek. Det er et uforpligtende tilbud, hvor vi tilbyder at komme hjem til dig og vurdere dit nuværende badeværelse. Ud fra vores tanker og erfaringer, vil vi præsentere dig for nogle løsninger. Vores Gratis Badtjek er til dig der ønsker at udvide badeværelse, omlægge badeværelset eller en totalrenovering.

Læs mere og bestil et badtjek her.

Totalløsningen er din tryghed

Totalløsninger skabt af Warburg VVS - Bedre Bad Brøndby gør vejen til et nyt badeværelse let og trygt for dig. Du har en kontaktperson som sikrer, at det aftalte arbejde bliver ført ud i livet. Vi styrer hele processen med alle de håndværkere, som skal til for at dit badeværelse står klar som aftalt og til tiden. Derfor kan du som kunde egentlig bare læne dig tilbage og nyde at dit nye badeværelse bliver opført af Bedre Bad Brøndby - Warburg VVS.

Større komfort og funktionalitet

Vi skaber dit funktionelle og lækre badeværelse med vores store erfaring i gennemtænkte løsninger. Opgaverne spænder vidt: Fra installation af en enkelt vandhane over installation af komplette varme- og ventilationsanlæg til totalløsninger af byggeprojekter. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Det handler om større komfort og bedre funktionalitet i hverdagen for dig. Det praktiske og funktionelle badeværelse er i dagens Danmark virkeligt vigtigt og det har vi stor fokus på hos Bedre Bad i Brøndby. Warburg VVS er specialister i at tage kunden med på rejsen i forhold til det nye badeværelse og den komplette badeværelsesløsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til dit badeværelsesprojekt eller kunne du have brug for sparring til dit projekt? Kontakt os på telefon eller henvend dig på mail, så vender vi tilbage snarest muligt. Du finder vores kontaktinformationer her.