Køkkenløsninger

Står du foran en renovering af dit køkken, eller drømmer du om en helt ny løsning? Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS kan hjælpe dig med alt fra nye gulve over filtsning af vægge til opsætning af køkken og montering af armaturer samt afløb.

Vi ved, at et nyt køkken eller renovering af de gamle oftest er et stort og uoverskueligt projekt. Skal det være den ene køkkenvask eller den anden? Hvilke salgs armatur skal der vælges? Skal det være med eller uden køkkenø? Hos Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS har vi mange års erfaring af renovering og udskiftninger, og står derfor altid klar med råd og vejledning. Vi er med dig fra start til slut.

Så står du overfor den helt store køkkenrenovering eller trænger det gamle blot til pift, så kontakt os for et uforpligtende tilbud - så garantere vi, at du er i SIKRE hænder igennem hele processen.

Vi er eksperter på området, og alle vores medarbejdere er faglærte. Du kan derfor trygt stole på, at:

  • Det arbejde vi udfører for dig, er af højeste kvalitet
  • Du bliver mødt af en serviceorienteret håndværker
  • Vi overholder alle tidsplaner og aftalte priser
  • Alle installationer overholder branchens anbefalede krav

Vi samarbejder med landets førende leverandører af armaturer, som sikrer at du får en professionel løsning og det bedst mulige resultat.

Du er altid velkommen til at ringe til os, så vi kan tage en uforpligtigende snak omkring, hvilken køkkenløsning du går og drømmer om.