Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Pure Heat

Nem og fleksibel varme

Pure Heat er udviklet af Thomas Warburg, som har mange års erfaring indenfor bygge- og håndværkerbranchen. Visionerne bag Pure Heat er at gøre det nemt og fleksibelt at levere varme og varmt vand – selv på steder der kan være svære at tilkomme.

Første mobile gasfyr på markedet

Pure Heat er det første mobile gasfyr på markedet. Pure Heat består af en gaskedel, en varmtvandsbeholder og et stativ med punkterfrie hjul, hvilket både gør den fleksibel og funktionel.

Pure Heat har allerede vist sig at være en bæredygtig løsning både for forsikringsselskaber, sportsorganisationer og madboder.

Med Pure Heat kan du:

  • Modtage varme og varmt vand
  • Undgå genhusning ved rørskader
  • Supplere dit varme- og vandforbrug

Det er nemt, det er hurtigt og det sparer dig for en masse besvær og mulige omkostninger. Ønsker du at vide mere omkring, hvad Pure Heat kan gøre for dig, så kan du læse meget mere om Pure Heat via. nedenstående knap.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.