spaløsninger

Drømmer du om at komme helt ned i gear efter en lang arbejdsdag?

Med Cal Spas udendørs spa får du din helt egen oase af velvære og selvforkælelse med hjem. Nyd en kold forfriskning, mens du bliver gennemvarmet af boblerne, som masserer hele din krop i Cal Spas´ komfortable ergonomiske sæder.

Cali-Spas

Du kan også opleve en af de helt nye spa swimpool’s, som er det sidste nye skud på stammen indenfor innovative spa løsninger. Som navnet antyder, er det en kombination af et spabad og en swimmingpool. På denne måde får du spa oplevelsen samtidig med, at spabadet er stort nok til at du kan svømme i det.

Vi forhandler Cal Spas, fordi de er en af USA’s førende producenter af spabade, og de går både op i design, kvalitet og komfort samtidig med, at de er innovative. Vi kan derfor stå 100 procent inden for Cal Spas spabade som forhandler.

Ved køb af spa leverer og monterer vi din løsning. Du kan samtidig bestilling en serviceaftale, så sørger vi for, at din spa bliver serviceret og vedligeholdt, så du er sikret en lang levetid på din spa.

Hvis du er I tvivl om, hvilken model der opfylder dine behov, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 30 22 24 29 eller komme forbi vores Showroom på Brøndbytoften 3 i Brøndby.

Du kan også se alle de flotte spa-løsninger på vores Cal Spas hjemmeside her.