Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christina Warburg
Direktør – Bedre Bad partner
Christina Warburg VVS

Udendørs spa løsninger til privat wellness

Forhandler af Cal Spas spabade og udespa

Vi forhandler Cal Spas spabade og udespa, som er en af USA’s førende producenter. Deres spa løsninger bærer præg af gennemsyrende kvalitet, flotte designs, og ikke mindst komfort. Vi kan stå 100 procent inden for alle spabade fra Cal Spas sortiment.

Og det siger ikke så lidt, da Cal Spa har et kæmpe udvalg af varianter. Det store udvalg er med til at sikre, at vi kan levere spabade i stort set enhver tænkelige størrelse, udformning og med en lang række muligheder for ekstra funktioner og tilbehør.

Igennem Cal Spas forhandler vi altså det sidste nye skud på stammen indenfor innovative spa løsninger. Som navnet antyder, er det en kombination af et spabad og en svømmepøl. På denne måde får du spaoplevelsen samtidig med, at spabadet er stort nok til at du kan svømme i det.

Bedre Bad - Bedre Energi - Spa

Få del i fordelene med et privat spabad

Et spabad er indbegrebet af velvære. Her kan man slappe af og løsrive sig fra alt hverdagens stress og pligter. Der findes næppe noget bedre, end at sætte sig til rette i det boblende, varme vand. Og det er netop det varme vand, som stille og roligt blødgører dine muskler og øger blodcirkulationen, som betyder at dit stressniveau og eventuelle spændinger reduceres mærkbart.

Samtidigt kan spabadet være en oase for både familie og venner. Så det er med at vælge et spabad i en rette størrelse, hvor alle gæster skal kunne få del i spaens siddepladser med målrettede massagestråler.

Kom ned i gear med en udespa

Særligt kan en udendørs spa fra Cal Spas give dig din helt egen oase af velvære og selvforkælelse. Nyd en kold forfriskning, mens du bliver gennemvarmet af boblerne, som masserer hele din krop i Cal Spas´ komfortable ergonomiske og unikke sæder. En opvarmet udespa fungerer rigtig godt på en varm sommerdag, men det egner sig samtidigt til de køligere dage i efteråret og vinterhalvåret.

Totalløsning til nyt spabad

Allerede inden købet af spabad kan vi tilbyde kyndig rådgivning og svare på stort set ethvert spørgsmål vedr. spabade. Omend dette må være spørgsmål til isolering, elforbrug, kemi, saltvand, bundsug eller rensning af spa – så kom ind til os og forhør dig.

Når du har udpeget et spabad, så står vi klar til at levere og montere din løsning. Du kan også bestille en serviceaftale, hvor vi sørger for, at din spa bliver serviceret og vedligeholdt, og dermed sikre en lang levetid på spabadet.

Hvis du er I tvivl om, hvilken model der opfylder dine behov, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 30 22 24 29 eller komme forbi vores Showroom på Brøndbytoften 3 i Brøndby.

Vi dækker dig ind og hjælper dig med at vælge dit nye spabad.

Læs meget mere og se vores Cal Spas spa-løsninger på vores hjemmeside her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Udendørs spa

Kan man lave en nedgravet installation af udendørs spa?

Den klassiske spa løsninger er et udendørs spabad. Men det er også muligt at lave en udgravning til spa. Den første løsning er klart den nemmeste og billigste installation af spabad, da det kun kræver et plant underlag – men også gerne et sted med vindafskærmning, som på terrassen ved halvmuren eller i haven op ad hækken.

En delvis nedgravning eller komplet nedgravning af spabad er dyrere at installere, men har også unikke fordele. Først og fremmest er det nemmere at stige op og ned i spaen. Derudover vil jordens oplagrede energi blive udnyttet til opvarmning af spaen og derfor lavere driftsomkostninger for spa ejeren.

Hvis du har spørgsmål om nedgravning eller fritstående pools, så er du altid mere end velkommen til at forhøre dig på tlf. 30 22 24 29 eller komme forbi vores pool showroom på Brøndbytoften 3 i Brøndby.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.