POOL

Drømmer I at få en pool?

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Brøndby er leverandører af Freedom pools som I over 40 år har designet og fremstillet pools af bedste kvalitet. De er en af de mest brugte pool leverandører i blandt andet Australien og er blevet det grundet deres høje kvalitet.

Der er 25 forskellige designs at vælge imellem, så der er lidt for enhver smag.

Det er vigtigt for os, at vi giver dig den bedste rådgivning i valg af pool og hele vejen igennem projektet, så du får lige den pool, du drømmer om. Det er uanset, om det skal være en indendørs pool eller en udendørs pool. Vi står klar til at hjælpe dig med, hvilken type pool du skal vælge. 

Etablering af indendørs eller udendørs swimmingpool

En swimmingpool - eller en svømmepøl som den på dansk også kaldes og kendes som - kan være omdrejningspunkt for mange gode timer om året. Hvad enten det er en varm dansk sommer eller en mere våd en af slagsen, kan du bruge din swimmingpool igen og igen. Er der noget bedre end at hoppe i pølen en varm sommerdag og blive dejligt nedkølet? Eller måske tage en hurtig dukkert i det kolde gys i haven en kold vinterdag?

Hos Warburg VVS støtter vi helt og holdent op omkring pool i baghaven eller indendørs poolområder, og vi ved, hvordan det laves for dig. På de følgende sider kan du læse mere om tanker og inspiration til ny pool i haven eller indenfor. Du kan læse omkring anlægsarbejdet og brolægning, hvordan din pool bedst vedligeholdes og rengøres, samt hvordan du lukker ned for sæsonen og åbner op på ny.

Har du brug for mere information, kan du enten skrive eller ringe til os på tlf. 30 22 24 29. Vi står altid klar til at hjælpe dig.