POOL

Står I og har ønsker om at få en Pool?

Vi er leverandører af Freedom pools som I over 40 år har designet og fremstillet pools af bedste kvalitet.
De er en af de mest brugte pool leverandører i blandt andet Australien og er blevet det, grundet deres høje kvalitet.

Der er 25 forskellige designs man kan vælge imellem, så der er lidt for enhver smag.

Det er vigtigt for os hos Warburg VVS at vi giver dig den bedste rådgivning I forhold til valg af pool og giver dig rådgivning hele vejen igennem projektet, så du får lige den pool som du star og drømmer om. Det er uanset om det skal være en indendørs pool eller en udendørs pool. Vi står klar til at hjælpe dig i processen omkring hvilken type af pool du skal vælge. 

En swimmingpool eller en svømmepøl som den på dansk også kaldes og kendes som, kan være omdrejningspunkt for mange gode timer om året. Hvad enten det er en god varm dansk sommer, eller en mere våd en af slagsen så kan du bruge din swimmingpool igen og igen. Er der noget bedre end at hoppe i pølen en varm sommerdag og blive dejligt nedkølet eller måske en kold vinterdag tage en hurtig dukkert i det kolde gys i haven. Vi hos Warburg VVS støtter helt og holdent op omkring pool i baghaven eller indendørs poolområder og vi kan finde ud af at lave det for dig. På de følgende poolsider kan du læse mere omkring tanker og inspiration omkring ny pool i haven eller indenfor. Du kan læse omkring anlægsarbejdet og brolægningen samt hvordan din pool bedst vedligeholdes og rengøres samt hvordan du lukker ned for sæsonen og åbner op på ny.

Hvis der er brug for mere information, så kan du enten skrive til os eller ringe på tlf. 30 22 24 29. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.