Bred vifte af EJENDOMsservices

Vi har siden 1983 stået for service og vedligeholdelse af store ejendomme

Warburg VVS & Kloak Ekspres ApS tilbyder ejendomsservice på hele Sjælland. Vi kan være behjælpelige med alt fra snerydning, belægning og til VVS- og kloakinstallationer. I forbindelse med ejendomsservicering tilbyder også økonomisering af anlæg samt varetagelse af entrepriser. Med andre ord - vi dækker alle behov når det kommer til servicering af erhvervs- og private ejendomme. Når vi indgår en fast aftale, inkluderer den:

  • Rådgivning (bl.a. omkring energi- og driftsoptimering)
  • Faste priser og serviceaftaler
  • Pålidelige medarbejdere med autorisationerne i orden
  • God service og høj kvalitet i det udførte arbejde
  • Døgnservice 24/7 så I trygt kan stole på, at hjælpen er nær

Vores kernebeskæftigelse er service af boligselskaber og store ejendomme, hvilket vi har beskæftiget os med siden virksomheden blev grundlagt i 1983. Vi har derfor også stor erfaring med alle former for udfordringer og opgaver, I som boligselskab eller virksomhed, står overfor.

Vi har erfaret, at nøglen til at opretholde en høj kvalitet i det arbejde vi udfører, er at arbejde med faglærte medarbejdere, som sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og en god service til alle vores kunder. Vi beskæftiger 30 erfarne og kompetente medarbejdere.

Til daglig kører vi ud fra vores domicil i Brøndby. Vi varetager ansvaret for mere end 50 ejendomme på Sjælland, og det er vi utroligt stolte af, både fordi de har valgt os som fast serviceleverandør, men også fordi de stoler på os år efter år.

Du er altid i trygge hænder med os som fast serviceleverandør. Ring til os i dag og vi tager en uforpligtigende snak omkring jeres ejendom.