Gasfyr - opgrader og spar penge

Warburg VVS & Kloak Ekspres Brøndby er en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad - Bedre Energi. Det betyder bl.a. at vi er eksperter i at installerer og servicerer gasfyre. Vi servicerer og installerer i Brøndby og omegn. Du kan spare mange penge ved at udskifte dit gamle gasfyr med et nyt. Besparelsen afhænger at hvor gammelt dit nuværende gasfyr er, men typisk kan man forvente at spare omkring 15-25 procent af gasforbruget. Et nyt gasfyr gavner både din pengepung, men samtidig også miljøet. Det kalder vi win-win.

Få et uforpligtende tilbud på dit nye gasfyr fra os. Jo hurtigere du ringer, dets jo flere penge sparer du.

Serviceaftaler på gasfyr

Vi tilbyder fordelagtig service på dit gasfyr, så det altid fungerer optimalt, og så har du sikkerhed for en hurtig serviceindsats, hvis uheldet skulle være ude. Kontakt os på tlf.: 30 22 24 29 for at høre nærmere.

Start med rådgivning

Er du interesset i et gasfyr så kontakt Warburg VVS & Kloak Ekspres for en uforpligtende snak om dine muligheder. Lad os sammen afdække dine ønsker og behov – og lad os gennemgå din nuværende installation. Ud fra dette udformer vi et uforpligtende tilbud på en gasfyr installation.