JORDVARME

Hvad er jordvarme?

Kort fortalt er jordvarme når man bruger den oplagrede, passive solenergi i jorden rundt om ens ejendom ved hjælp af et slangesystem og en varmepumpe til at levere alternativ energi.

Der findes mange forskellige energiformer. Det kan derfor være svært at finde den bedste energiløsning, der passer præcist til dit hjem og familien. Bedre Energi - Warburg VVS har stort fokus på at give vores kunder de bedste energiløsninger, som samtidig er miljøvenlige og billige. Du kan altid være sikker på at du få produkter og service af den bedste kvalitet. Vi har gennem årene opbygget en hel del erfaring i at leverer miljøvenlige energiløsninger til vores kunder med stor succes. Nogle af de produkter som vi beskæftiger os meget med er:

  • Jordvarme
  • Solceller
  • Solvarme
  • Gasfyr

Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for vores kunder at hjælpe miljøet, og for at det kan lykkes kræver det, at vi leverer effektive produkter af høj kvalitet sammen med professionel rådgivning, der er troværdig. Vores certificerede og faglærte energirådgivere sørger altid  for, at kunden får den bedste service og rådgivning. Vi er uafhængige af energiselskaber, hvilket gør at vi kan rådgive ud fra vores ekspertise og finde frem til, hvad de bedste energiløsninger for vores kunder er.

Jordvarme er enkelt og effektivt

Hos Bedre Energi - Warburg VVS vil vi gerne gøre dig klogere på, hvad jordvarme egentlig er. Vidste du at blot 1 meter nede i jorden er der mulighed for at hente masser af energi? Hvis du vælger at investere i et jordvarmeanlæg kan du blive stort set selvforsynende med energi, som du bl.a. kan bruge til opvarmning af boligen og vandet i vandhanen. Det kan hurtigt betale sig ind at kunne hente energien selv - hvorefter du stort set kan betragte energien som gratis. Nogle af de mange fordele ved et jordvarmeanlæg er: at det kræver minimal vedligeholdelse, det bliver styret fuldstændig automatisk - dette administrere og opsætter vi, det er en billig form for energikilde -  da du som sagt bliver næsten selvforsynende, du hjælper desuden med at skåne miljøet ved at vælge en miljøvenlig energi løsning.

Sådan fungerer jordvarme

Det er faktisk en ganske enkel proces. Med et jordvarmeanlæg bliver der løbende pumpet væske rundt i en ca. 300 meter lang slange, som bliver nedgravet i din have. Væsken bliver så opvarmet af den oplagrede energi der findes i jorden, uanset om det er varmt eller koldt. Inde i selve varmepumpe unitten sættes denne væske under tryk, hvorefter den oplagrede energi i væsken ”trækkes” ud og bliver distribueret hen til boligens varmtvandsbeholder. Det er selvfølgelig ikke alle husstande, der har plads til en 300 meter lang slange i baghaven. Derfor tilbyder vi også en jordvarmeløsning, hvor varmen hentes op ad jorden ved hjælp af et 100-150 meter lodret rør.