Anlægsarbejde til pool

Hos Warburg VVS klarer vi alt anlægsarbejde i forbindelse med etabling af pool. Vi har totalløsningen der inkluderer rådgivning, udgravning, bortkørsel af jord, støbearbejde, montering af pool samt anlæggelse af arealet omkring poolen.

Vi er det sikre valg af samarbejdspartner, når du vil etablere en pool i haven.

Vi tilbyder alle slags pools til haven

Med Freedom Pools som leverandør tilbyder vi de fleste løsninger til haven. Vi leverer alt fra familie- og børnevenlige pools til helt unikke løsninger i alle slags størrelser. Med kundens ønske i højsædet kan vi garantere at det du går og drømmer om til haven, kan blive en realitet. Det eneste vi kræver i vores anlægsarbejde i forbindelse med din nye pool, er egentlig at du kan bestemme dig for hvilke materialer du skal bruge. Alt hvad der vedrører byggeprocessen i anlægsarbejdet står vi for. VI koordinerer og sørger for at arbejdet bliver udført indenfor den aftalte tid.

Specialbygget pools til dine behov

Hvis du ønsker en pool til haven som er lidt flottere end naboens, kan vi hos Warburg VVS & Kloak Ekspres skræddersy pools lige efter dine behov. Ved hjælp af vores avancerede og tekniske ekspertise kan alt fra forsvindende kanter og specialbyggede sæder til flotte trin og trapper hurtigt lade sig gøre. Vores anlægsarbejdere er dygtige håndværkere og derfor vil arbejdet fremstå flot når afleveringen finder sted. Vi sætter en ære i at specialbygge din pool.

Skal poolen passe til resten af boligen?

Hvis du ønsker et specielt udseende til din pool, kan vi ved hjælp materiale og diverse farveløsninger tilpasse din pool efter resten af boligens arkitektur. Skal poolen derimod skabe en kontrast til haven, kan vi også sagtens klare dette.

Hvis du ønsker en specialbygget eller helt specifik pool ud fra Freedom Pools flotte udvalg, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 30 22 24 29. Vi er altid klar til at svare på spørgsmål, give gode råd og ikke mindst på at give et godt tilbud.

Kontakt os for pris på anlægsarbejde

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde eller har spørgsmål til hvad det koster? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 22 24 29 eller beskrive din opgave i formularen nedenfor - så vender vi tilbage næste hverdag. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til, at hjælpe dig med dit aktuelle problem og svare på spørgsmål vedrørende anlægsarbejde. Vi løser alle opgaver uanset størrelsen.

Læs mere omkring emner relateret til poolen her: