Lækre badeværelser og unikke køkkenløsninger

Modernisering eller reparation?

Vi stiller større og større krav til vores forskellige rum i boligen. Foruden at være funktionelt har de fleste af os også et ønske om, at vores badeværelse og køkken skal have et flot design. Hos Warburg VVS har vi mange års erfaring i både modernisering og reparation af badeværelse og køkken, og bistår gerne med hjælp og vejledning til dit projekt.

Indenfor badeværelse udfører vi følgende opgaver:

  • Faldstammer
  • Sanitet (tilslutning eller udskiftning)
  • Armaturer og batterier
  • Toiletinstallation
  • Gulvafløb
  • Brus, kar eller spa

Er du på jagt efter et nyt lækkert og funktionelt badeværelse, eller skal det gamle shines op? Vi står altid klar med kyndig vejledning og et godt tilbud. Vi kender nemlig til vigtigheden af et velfungerende badeværelse. Ønsker du den helt store wellness oplevelse i en ellers travl hverdag, så har vi mange års erfaring med unikke spaløsninger, som helt sikkert kan give dig et afbræk fra hverdagens stress.

Køkken - Warburg VVS leverer og monterer alt fra den støjsvage emhætte til det strømsparende køleskab

Køkkenet skal være smukt og funktionelt. Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer om elegance, komfort og effektivitet.

Vi samarbejder med de førende producenter, så du får et bredt udvalg af stilarter, størrelser, materialer og farver. Kvalitet er et nøgleord for os. Det gælder i det arbejde, vi laver, i de produkter, vi leverer, og i dialogen med kunden. 

Vælger du os som din leverandør til dit nye drømmekøkken, så er vi med dig i processen fra start til slut. Vi installerer og montere og smutter ikke før, at du som kunde, står midt i dit nye drømmekøkken.

Læs mere i undermenuerne om de enkelte produkter og kontakt os for et fordelagtigt tilbud. Sammen kan vi skabe et køkken, hvor du kan kokkerere til alle fem kokkehuer.​

Gør-det-selv eller hjælp fra faglært?

Det er vigtigt, at alle dine installationer bliver udført af en fagperson. I tilfælde af vandskade eller andre uheldige situationer dækker din forsikring som oftest ikke, hvis du selv har lavet installationerne. Derfor anbefaler vi, at du kontakter en autoriseret VVS’er og elinstallatør, hvis du skal have lavet ændringer på dit badeværelse eller i dit køkken.