Forestil dig en verden uden kalk

Smart BWT blødgøringsanlæg - inkl. levering og montering:

Fra Kr. 16.995,-

AQA Basic aqadial fra Bedre Bad - Bedre Energi i Brøndby

BWT AQA Basic 

 • Blødgøringsanlæg.
 • Inkl. 2 x 8 kg sanitabs desinficerende salt.
 • 2 års garanti på produkt og installation.
 • Til den gns. familie på op til fire personer.

Pris inkl. levering og montering
Kr. 16.995,-

Bestil BWT AQA Basic Bedre Bad - Bedre Energi i Brøndby

AqA Life aqadial fra Bedre Bad - Bedre Energi i Brøndby

BWT AQA Life 

 • Blødgøringsanlæg med vandalarm.
 • Inkl. 2 x 8 kg sanitabs desinficerende salt.
 • 2 års garanti på produkt og installation.
 • Til den store familie m. større vandforbrug.

Pris inkl. levering og montering
Kr. 25.400,-

BWT AQA Life Bedre Bad - Bedre Energi i Brøndby

 

 

Der er kalk i det vand, du bruger til hverdag. Men kalk giver ekstra arbejde med rengøring og udgifter til bl.a. energi. Du kan dog slippe for alt besværet, hvis du installerer et blødgøringsanlæg, der fjerner kalken fra vandet.

Et blødgøringsanlæg sparer dig tid og kræfter

Når du har installeret et blødgøringsanlæg sparer du både tid og kræfter - i og med at du ikke længere behøves at afkalke og rengøre. Badeværelser er ofte de mest tidskrævende at afkalke, da man skal bekæmpe kalkaflejringer på både fliser og i kummer og meget mere. Når du har installeret et blødgøringsanlæg vil du opleve at dine spejle, vandhaner og blandingsbatterier holder sig flotte og blanke - helt uden brug af eddike eller kalkfjerner.

Sæt pris på dit bad, hår og vasketøj

Du vil også kunne se og mærke en forskel i badet. Din bruser kalker ikke længere til og derfor bevarer jævnt og behagelig douche. I nogle tilfælde kan du helt spare shampoo og balsam væk, da dit hår bliver vasket blødt og skinnende i det kalkfrie vand. Det samme gælder for dit vasketøj, der med kalkfrit vand bliver blødt og behageligt helt uden skyllemidel.

Længere levetid på vaskemaskinen

Dine hårde hvidevarer vil også have gavn af kalkfrit vand. Dette gælder både kaffemaskinen, elkogekedlen, vaskemaskinen og opvaskemaskinen. Når dine husholdningsinstallationer er fri for kalk vil de have længere levetid og faktisk også have et lavere energiforbrug. Det lavere energiforbrug kommer af at maskinernes varmelegemer bliver fri for belægning af tykke kalklag.

Installation af afkalkningsanlæg uden merpris

Som du jo kan læse dig frem til er der mange fordele ved et blødgøringsanlæg. Alle fordelene vi har listet er dem som du kan opnå med et BWT blødgøringsanlæg. Det fylder ikke meget og afkalker vandet i hele huset uden at støje og uden brug af megen energi. Tal med Bedre Bad – Bedre Energi i Brøndby - vi kan installere et blødgøringsanlæg hjemme hos dig. Vi leverer en komplet løsning, hvor du ikke får uventede ekstraregninger for arbejdstid eller materialer til monteringen. Så ved du fra starten, hvad udgiften er. Det synes vi er mest fair. Vores pris er inklusive levering og montering – og vi rydder op efter arbejdet, når vi er færdige.

 

BWT Blødgøringsanlæg app styret Bedre Bad - Bedre Energi i Brøndby

BWT PERLA

 • App styret blødgøringsanlæg.
 • Inkl. 2 x 10 kg PERLA tabs desinficerende salt.
 • 2 års garanti på produkt og installation.
 • PERLA Home App.
 • Til den travle familie med større vandforbrug.

Pris inkl. levering og montering
Kr. 37.600,-

BWT Perla Bedre Bad - Bedre Energi i Brøndby

 

 

 

 

 

Rent arbejde - tryg løsning

Vi sørger for rent arbejde, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør. Læs mere om Trygge løsninger her.

Jeg vil gerne bestille et blødgøringsanlæg: